UK Bookmakers
 • Trajnim mbi "Ekstremizmin e dhunshëm që çon në terrorizëm"


  Lexo me shume.

 • BASHKËPUNIMI MES MINISTRISË DHE BASHKISË TIRANË PËR TRAJTIMIN E TË MITURVE NË KONFLIKT ME LIGJIN

  Lexo me shume.

 • FILLON PROGRAMI SHQIPTARO-SUEDEZ MBI DREJTËSINË PENALE PËR TË MITUR

  Lexo me shume.

 • VIZITË E KOMISIONIT PËR SIGURINË KOMBËTARE

  Në datën 31 janar 2018 anëtarët e Komisonit për Sigurinë Kombëtare zhvilluan një vizitë pune në...

  Lexo me shume.

 • SHËRBIMI I PROVËS, PJESË E NISMËS "PASTROJME SHQIPËRINË QË DUAM" 

   Lexo me shume.

 • TRAJNIM MBI DHUNËN NË FAMILJE

  Në datat 7-8 dhjetor 2017, specialistët e Shërbimit të Provës morën pjesë në modulin e parë të trajnimit...

  Lexo me shume.

 • TRAJNIM ME PROKURORË E GJYQTARË MBI MASAT ALTERNATIVE DHE RISITË E KODIT PENAL

  Lexo me shume.

 • MISIONI

  Vlerat në themel të Shërbimit të Provës janë respekti për dinjitetin njerëzor, koncepti i mundësive të individit për të ndryshuar dhe për t’u rritur, si dhe të qënit i drejtë dhe i paanshëm.

  Lexo me shume.

Misioni

 

Vlerat në themel të aktivitetit të Shërbimit të Provës janë, respekti për dinjitetin njerëzor, koncepti i mundësive të individit për të ndryshuar dhe për t’u rritur, si dhe të qënit i drejtë dhe i paanshëm.

Misioni ynë parësor është mbrojtja e komunitetit dhe parandalimi i recidivizmit (përsëritjes së veprës penale), asistimi dhe konsultimi për riintegrimin dhe risocializimin me sukses në komunitet të shkelësve të ligjit duke ndihmuar, nëpërmjet metodave dhe instrumenteve më bashkëkohore, në kapërcimin e vështirësive për riintegrimin shoqëror dhe sjelljen e ndryshimeve pozitive në jetën e tyre.

Qëllimi i Shërbimit të Provës në Shqipëri është mbikëqyrja dhe mbështetja e:

 • Zbatimit të dënimeve alternative me qëllim mbrojtjen e interesave publike,
 •  Parandalimit të kryerjes së veprave penale,
 • Asistimit të personit të dënuar për përmbushjen e detyrimeve që rrjedhin nga dënimi alternativ,
 • Bashkëpunimit dhe paraqitjes së informacionit dhe raporteve para prokurorisë dhe gjykatës, 

Për realizimin e këtyre qëllimeve, Shërbimi i Provës, kur kjo gjë është e nevojshme, bashkëpunon me institucione shtetërore, qendrore apo lokale, me komunitetin lokal, si dhe me institucione të tjera dhe organizata jofitimprurëse për zbatimin e dënimeve alternative.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

Numri i vizitave

Vizita sot 124

Vizita dje 112

Vizita gjatë javës 236

Vizita gjatë muajit 895

Vizita Total 165638

All CMS Templates - Click Here