UK Bookmakers

Informacion mbi prokurimet

 

Proçedurat e prokurimit për vitin 2017 

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Provës 

 

Nr

Objekti i Prokurimit

Lloji i proçedurës

Fondi Limit

1

“Blerje nafte euro diesel”

Blerje e vogël

500,000

2

“Blerje Kancelarie”

Blerje e vogël

797,904

3

 Bilete Udhetimi Pragë”

(2 persona)

Blerje e vogël

156,959

4

 Bilete Udhetimi Bruksel”

(2 persona)

Blerje e vogël

175,951

5

“ Siguracioni i Automjetit tip Honday I 30 për DPSHP”

(kasko+TPL)

Blerje e vogël

90,100

6

“Blerje paisje kompjuterike”

Blerje e vogël

98,033

7

“F.V paisje elektrike, blerje gazi kondicionerash dhe pastrim filtrash”

Blerje e vogël

98,767

8

Bilete Udhetimi Londër”

Blerje e vogël

89,021

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here