UK Bookmakers

 

DREJTORIA E PËRGJITHSHME E SHËRBIMIT TË PROVËS 

DREJTOR I PËRGJITHSHËM
N
Ë MUNGESË DHE ME URDHËR
DREJTOR I DREJTORIS
Ë SË INSPEKTIMIT DHE SHËRBIMEVE KOMUNITARE

- Z. ANESTI KAPLLANI

Rruga: "Jordan Misja", pranë Gjykatës së Krimeve të Rënda, Tiranë 

Tel. + 355 4 222 7928 

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here