UK Bookmakers

Vizita në Mbretërinë e Bashkuar, theksohet rëndësia e aplikimit të dënimeve alternative.

DSC_1223Ministri i Drejtësisë Z. Nasip Naço ka zhvilluar një vizitë pune në Mbretërinë e Bashkuar, i shoqëruar   edhe  nga Kryetari i Komisionit Parlamentar të Sigurisë Kombëtare Z. Spartak Braho.  

Gjatë takimit me Z. Andrew Selous, Ministër i Burgjeve, Shërbimit të Provës dhe Rehabilitimit në Mbretërinë e Bashkuar, është shprehur impenjimi i përbashkët për të vazhduar bashkëpunimin e shkëlqyer midis institucioneve përkatëse me qëllim përmirësimim të sistemit penitenciar në përgjithësi dhe fuqizimin  Shërbimit të Provës.

Referuar rëndësisë së rehabilitimit të të dënuarve në jetën sociale dhe uljes së  recidivizmit, gjatë diskutimeve është sjellë në vemendje edhe rëndësia e aplikimit të një politike penale të fokusuar drejt dhënies së dënimeve alternative, në rastet kur është e mundur, duke i dhënë një tjetër dimension institutit të Shërbimit të Provës.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here