UK Bookmakers

Auditorium me Avokatin e Popullit dhe OSBE

 

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit te Provës ka përfaqësuar institucionin,  në auditoriumin  me temë “Respektimi i të drejtave dhe standardeve të personave të privuar nga liria”, të organizuar nga Avokati i Popullit dhe prezenca e OSBE në Shqipëri.

Gjatë këtij eventi përfaqësues të Ministrisë së Drejtësisë, institucionit të  Avokatit të Popullit, Prezencës se OSBE, Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve, Prokurorisë, Gjykatës së Lartë dhe shoqatave të gjyqtarëve, kanë pasur mundësinë të shkëmbejnë ide dhe sugjerime rreth aplikimit me te shpeshte te dënimeve alternative ne raport me dënimin me burg qe duhet te jete masa e fundit ekstreme ndaj individit. Pjesë e këtij aktiviteti ishte dhe debati pyetje-përgjigje mes përfaqësuesve te institucioneve dhe auditorit të pranishëm.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here