UK Bookmakers

Njoftim në zbatim të VKM nr.473, datë 01.06.2017

 

 

Institucioni i Shërbimi të Provës, në zbatim të  VKM-së Nr 473, datë 01.06.2017 për “Marrjen e masave dhe monitorimin e veprimtarisë, sjelljes apo perdorimit të burimeve njerëzore, financiare dhe logjistike të administratës shtetërore, gjatë procesit zgjedhor për zgjedhjet në Kuvendin e Shqipërisë për vitin 2017” , me urdhër  të Drejtorit të Përgjithshëm, ka ngritur Grupin e Monitorimit, të përbërë si më poshtë:

1.     Z.Engjëll Hysi ( Koordinator)

2.     Znj. Arjola Cerri ( Anëtar)

3.     Znj.Ermira Hoxha (Anëtar)

Në rast denoncimi për shkelje të konstatuara nga ana e punonjësve të Shërbimit të Provës mund të raportoni në:

Tel : +355 42 22 02 17

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here