UK Bookmakers

Vijon kursi i gjuhës angleze të miturit në mbikëqyrje

 

Kursi i anglishtesPas lidhjes së marrëveshjes nga ana e Shërbimit të Provës me shoqatën “Ideas Partnership” në muajin parardhës, ka vijuar ofrimi i kursit të gjuhës angleze për të miturit të cilët me dëshirën e tyre si dhe me këshillimin nga ana e specialistëve të provës janë përzgjedhur për të marrë pjesë në këtë program. Qëllimi i këtij programi është ofrimi i kursit falas të gjuhës angleze dhe mundësia për t’I aftësuar të miturit drejt njohurisë, vlerave arsimore dhe aktiviteteve prosociale.

Ecuria e mbarëvajtjes së këtij programi po mbikëqyret nga stafi i Shërbimit të Provës, ndërkohë i pazëvëndësueshëm mbetet kontributi personal i znj. Elizabeth Growning dhe z. Ilir Qafa, Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimit të Provës, për mbarëvajtjen e suksesshme të këtij program.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here